Svet-Stranek.cz
Osobní stránka na adrese: kubina.svet-stranek.cz

nová-stránka-45164:Osobní stránka na adrese: kubina.svet-stranek.cz

nová-stránka-45164

Váš prohlížeč nepodporuje iframe. Doporučujeme přejít na vyspělejší prohlížeč, např. FireFox 1.5+, IE 5.5+, Opera 8+ nebo Safari.

Vážený obchodní partneři,

děkujeme Vám za Váš zájem o partnerskou spolupráci s portálem www.top-pojisteni.cz, který sme obdržali dne 13.03.2009.

Na základě Vaší žádosti jsme posoudili jak obsahové zaměření navrhované integrace s Vaším portálem HTTP://kubina.svet-stranek.cz, tak i soulad s požadovanými produkty (POV). Na základě uvedeného naše společnost

S O U H L A S Í

s navrhovanou integrací s Vaším portálem pro následujíci produkty:


POVINNÉ RUČENÍ

Detailní technické informace o postupu, jak nabízet produkty Top-pojištění.cz na Vašem portálu HTTP://kubina.svet-stranek.cz naleznete v níže uvedeném textu.


Děkujeme za Váš zájem a těsíme se na vzájemnou spolupráci.
Váš tým Top-pojištění.cz, s.r.o.

VÁŠ PARTNERSKÝ ADMINISTRÁTORSKÝ ÚČET
Za účelem prohlížení počtů uzavřených pojistných nabídek byl pro Vás na portálu www.top-pojisteni.cz v sekci MOJE SMLOUVY zřízený přístupový partnerský administrátorský účet:

Přihlašovací jméno: kubinapavel@centrum.cz
Heslo: (neuvedeno z bezpečnostních důvodů)
Po přihlášení se získate přístup k detailní statistice nabídek uzavřených přes Vaše integrované microsite. Heslo pro přihlášení si můžete vyžádat zadaním Vašeho přihlašovacího jména na stránce HTTP://www.top-pojisteni.cz/content/pojisteni/213. html.

INFORMACE PRO WEBMASTERY - TECHNICKÁ INTEGRACE ON-LINE KALKULÁTORU
Postup integrace portálu HTTP://kubina.svet-stranek.cz
s portálem HTTP://www.top-pojisteni.cz

Doporučujeme, aby integraci portálu top-pojisteni.cz provedl pracovník odpovědný za provoz portálu HTTP://kubina.svet-stranek.cz, jako např. autor, nebo zprávce webstránky. Integraci portálu top-pojisteni.cz uskutečníte vložením následujíciho kódu do Vaší statické HTML stránky:



Váš prohlížeč nepodporuje iframe. Doporučujeme přejít na vyspělejší prohlížeč, např. FireFox 1.5+, IE 5.5+, Opera 8+ nebo Safari.



Doporučujeme uvedený kód umístnit buďto přímo do uvodní stránky, nebo do nově vytvořené (čisté) stránky na Vašej portálu, na kterou budete odkazovat z úvodní stránky. V případě nově vytvořené stránky je zapotřebí doplnit hlavičku i patičku typickou pro Váš portál. Zkopírovaním uvedeného kódu mezi hlavičku a patičku stránky vytvoříte HTML element IFRAME, který bude zobrazovat vygenerovaný obsah z portálu www.top-pojisteni.cz.

Pro integraci není zapotřebí žádnou dodatečnou instalovaci, nebo úpravu nastavení serveru. Vložením uvedeného kódu do Vašich stránek je integrace ukončená.

Pro korektní zobrazení kalkulátora je nutno dodržet následujíci pravidla:

doporučená šírka elementu iframe: 580 - 650px
doporučená výška elementu iframe: 2500px
VÝHRADA PRÁVA KONROLY:
Společnost Top-pojištění.cz, s.r.o. si vyhrazuje právo na kontrolu provedené integrace. Pokud společnost zjistí porušení etických nebo obchodních pravidel ze strany partnera, vyhrazuje si právo zablokovat jak zřízený přístupový partnerský účet tak i provoz microsite.

V případě jakýchkoliv technických dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@top-pojisteni.cz.

S pozdravem
tým společnosti Top-pojištění.cz, s.r.o.


© Top-Pojištění.cz s.r.o., Novodvorská 994/138, 142 21 PRAHA 4
tel. 841 41 41 41, 239 04 24 77, fax: 239 04 24 76,
www.top-pojisteni.cz, email: info@top-pojisteni.cz